- 2016. szeptember 22., 21:58
Az Oakley és az Intel készítette Radar Pace egy dizájnos sportszemüveg és egy „okos” fülhallgató egyvelege lett.
Hirdetés

A szemüvegrészről nem is érdemes sokat beszélni, a dizájn és a specifikációs lista tipikusan „oakley-s”, a lényeg a fülesek mögé épített intelligencia, amelynek köszönhetően a készülék személyi edzőként működhet.

A jelen pillanatban futáshoz és kerékpározáshoz használható eszköz a vele összekapcsolt okostelefon GPS-e segítségével követi, hogy mekkora távolságot tettünk meg, illetve méri a sebességet, valamint képes bluetoothos pulzusmérőkkel is kommunikálni, tehát szívverésünkre figyel. A személyi edzőként funkcionáló rész két irányból is működik: egyrészt bármikor megkérdezhetjük, hogy hogy haladunk, másrészt időről időre ő is bejelentkezik, hogy gyorsításra vagy lassításra utasítson. Ezek a utasítások pedig nemcsak a megtett távolság, idő vagy sebesség számszerű beolvasásából állnak, hanem az edzettségünket, aktuális pulzusunkat és más adatokat figyelembe véve valóban azt mondják majd meg, hogy erősebben nyomjuk-e, netán vegyünk kicsit vissza.

Mint általában az Oakley szemüvegek, a Radar Pace sem lesz olcsó: október elsején jelenik meg, ára pedig 449 dollártól indul.

Címkék
Hozzászólások