- 2016. december 14., 12:00
A Panasonic stílusos formatervezésű, kis méretre összehajtható fejhallgatói remek hangminőséget nyújtanak.
Hirdetés

A Panasonic stílusos formatervezésű, kis méretre összehajtható fejhallgatói tökéletes kiegészítői a zenehallgatásnak akár otthon, akár útközben. A japán gyártó többféle stílusban és kivitelben kínálja fejhallgatóit, így mindenki megtalálhatja a számára leginkább megfelelőt.

Az RP-HF100 fejhallgató kiváló minőségű, könnyű anyagból készült. A ferde szögű fejpánt és a kényelmes fülpárnák tökéletes illeszkedést nyújtanak. A 30 milliméteres neodímium mágnesnek és a nagy hangszórókamráknak köszönhetően a fülhallgatók erőteljes hangzást biztosítanak. Az RP-HF100 lapos kivitelének és befelé hajtható kialakításnak köszönhetően kis helyet foglal; az 1,2 méteres lapos kábelt pedig megerősítették, ami biztosítja, hogy durva erőktől se szakadjon el, és sokáig élvezhessük a használatát. Az egyszerű, letisztult dizájn és a matt felület elegáns külsőt kölcsönöz a Panasonic legújabb fejhallgatójának, amely négy színben – fekete, fehér, kék és rózsaszín – érhető el.

Az RP-HF300 szintén 30 milliméteres hangsugárzó egységet és neodímium mágnest kapott. A puha fülpárnának és az ergonomikus kialakításnak köszönhetően egész nap kellemes viseletet biztosít. Elegáns és egyszerű kivitele, valamint kis súlya miatt ideális választás utcai használatra is, megerősített kábele pedig stabil működést biztosít. A fejhallgató kétféleképpen is összehajtható, így a táskában sem foglal sok helyet. Az RP-HF100-hoz hasonlóan ez a modell is fekete, fehér, rózsaszín és kék színekben kapható.

Az RP-HF500M fejhallgatója a 40 mm-es neodímium mágnesnek köszönhetően kiváló hangzást biztosít. Az egyedi kialakítású szerkezet és a kényelmes fülpárnák tökéletes illeszkedést biztosítanak, a széles, párnázott fejpánt pedig kényelmessé teszi a több órás használatot is. Az RP-HF500M laposra forgatható és befelé hajtható kialakításnak köszönhetően kis helyet foglal. Az 1,2 méteres megvastagított, lapos kábel tartós, szakadásbiztos működést kínál. Az egyszerű, letisztult dizájn és a matt felület elegáns külsőt kölcsönöz a fejhallgatónak, amely fekete és fehér színben kapható.

(x)

Címkék
Ez is érdekelhet
2023. december 6., 18:00
2021. augusztus 9., 08:00
2020. november 25., 16:00