- 2017. március 1., 08:50
A Samsung 2017-es okostévéi lesznek az első olyan tévék, amelyek támogatják a Facebook videós alkalmazását.
Hirdetés

Ahogyan arról korábban beszámoltunk, a Facebook tévé szolgáltatást indít; és úgy tűnik, hogy a vállalat a legnagyobb tévégyártóval máris megállapodott, hiszen a Samsng bejelentette, hogy valamennyi 2017-es okostévéje a Facebook alkalmazással fog érkezni A Samsung közölte azt is, hogy a 2015-ben és 2016-ban kiadott okostévék rendszerét is rövid időn belül frissíteni fogja, hogy azokkal is elérhetővé váljon a közösségi oldal videós szolgáltatása.

Az új, tévére optimalizált Facebook videoalkalmazás a közösségi felületen megosztott videókat hozza el a képernyőre. Az alkalmazáson keresztül a felhasználók megnézhetik az összes olyan videót, amelyet barátaik vagy a like-olt oldalalt oszottak meg, és a Facebook hálózatán közvetített élő streamet is elérhetők lesznek. A Facebook a szokásaink és érdeklődési körünk alapján természetesen ajánlásokat is tesz majd.

A Facebook a videós alkalmazás segítségével elsősorban nem a felhasználói elérését szeretné növelni, hanem a streaming szolgáltatásokhoz kapcsolódó, egyre nagyobb hirdetési piacból szeretne minél nagyobb szeletet kihasítani magának. Úgyhogy arra is számíthatunk, hogy a megosztások között előbb-utóbb a reklámok is fel fognak bukkanni.

Címkék