- 2017. augusztus 2., 09:00
A hazai mobilszolgáltatók közül elsőként a Telenor vezeti be a Digitális Jólét Alapcsomagokat.
Hirdetés

A szolgáltató 15 százalékkal olcsóbban kínálja az internetelőfizetést azoknak az ügyfeleknek, akik az elmúlt egy év során nem vettek igénybe mobiladat-szolgáltatást. A Telenor három új konstrukciót is bejelentett, valamennyi augusztus 1-jétől elérhetővé vált. Egyikük sem tartalmaz semmilyen sebességbeli korlátozást: a megvásárolt adatforgalom erejéig a Telenor ügyfelei a 4G hálózatot is használhatják.

A kormányzat programjának megfelelően a kedvezményes árat 24 hónapon keresztül biztosítja a Telenor, ezt követően az előfizetés az aktuális „normál” árak figyelembevételével megy tovább. A Telenor ajánlatában az alábbi DJA csomagok közül lehet választani:

Digitális Jólét hangalapú és mobilinternet tarifacsomag: ez egy havidíjas tarifacsomag, amely 50 perc belföldi beszélgetést és 500 MB belföldi adatforgalmat biztosít. Ára 2490 forint havonta.

Digitális Jólét 2GB mobilinternet tarifacsomag: havidíjas tarifacsomag mobiladathoz. 2 gigabájt belföldi adatforgalmat kapunk havi 2190 forintért. Ha a havi adatkeret elfogy, akkor a netkapcsolatot 32/32 Kbps-os sebességre lassítja a szolgáltató. Ezzel a díjcsomaggal nem lehet telefonálni, de SMS-eket lehet küldeni.

Digitális Jólét 600 MB-os adatjegy: a feltöltőkártyás ügyfelek számára kialakított adatjegy, amely 600 megabájt belföldi adatforgalmat nyújt havi 990 forintért.

Hozzászólások