- 2018. január 8., 13:00
Világító billentyűzet, világító egér és világító SSD mellé világító RAM is jár. Felár nélküli extrával.
Hirdetés

A modding egyik alapvetése, hogy a számítógépházba kell fényforrás is. Habár nem teljesen értünk vele egyet, sok modder azt is vallja, hogy minél színesebb, minél élénkebb a fényorgia, annál jobb. Nos, a HyperX-re lehet számítani, a Kingston almárkája ugyanis egy sor világító termékkel érkezett a CES-re. A már korábban bejelentett billentyűzet és egér mellé világító SSD és világító RAM modulok érkeztek!

A Fury RGB 240, 480 és 960 GB-os kapacitással, 550 illetve 520 MB/s-os olvasási és írási sebességgel érkezik, meg persze a csoda LED-ekkel, amelyek a fényorgiát biztosítják. A LED-ek RGB LED-ek, így bármilyen szín megjelenítésére képesek, a beállításhoz pedig az Aura Syncet és az RGB Fusiont is használhatjuk.

A HyperX Predator DDR4 RGB RAM modulok érdekesebbek, de nem a műszaki specifikációk miatt (azok sem rosszak persze, 3200 MHz-es a működési frekvencia például), hanem azért, mert a rajtuk lévő fénycsík pulzáló fényhatású, és a modulok biztos, hogy tökéletes szinkronban működnek egymással. Mégpedig azért, mert egy extra modult is tartalmaznak, amely infra fény segítéségével segíti a modulok közötti kommunikációt a tökéletese beállításhoz. Ezt jól demonstrálja, hogy amikor becsúsztatunk egy vékony plexit a modulok közé, akkor máris „összazavarodnak”.A memóriákat a HyperX a második negyedévben tervezi piacra dobni.

Címkék