- 2019. július 30., 16:00
Magyarországon is elérhetőek az LG különleges kijelzői – amelyek elsősorban ipari célra készültek.
Hirdetés

Az LG átlátszó OLED-kijelzői új lehetőségeket kínálnak a digital signage területén. A kijelzőt a vállalat elsősorban termékmegjelenítéshez ajánlja; mivel az OLED pixelek önálló fénykibocsátásra képesek, a technológia segítségével nagyon jó, 38 százalékos áttetszőség érhető el, ráadásul remek kontraszt és szép színek mellett. Csak összehasonlításképpen, LCD-technológia esetén az áttetszőség 10 százalék körüli, a színek pedig elég fakók.

Az átlátszó OLED kijelző kétféle kiépítésben kapható; megvásárolható önállóan és Open Frame kivitelben. Utóbbi azt jelenti, hogy a külön-külön is használható, 55 hüvelykes üveglap-szerű kijelzők az egyedi igényeknek és az adott felületnek megfelelően csempeszerűen egymáshoz is kapcsolhatók.

Az LG másik újdonsága a színezett, átlátszó LED-fólia. Ennek segítségével bármilyen méretű és formájú üvegfelület digitális kijelzővé változtatható, legyen szó akár egy sima ablakról, akár egy irodaház teljes külső burkolatáról. A fólia magas szintű, 73 százalékos átlátszóságot biztosít, így a mögötte elhelyezett tárgyak tökéletesen láthatók, valamint a fólia természetesen a napfényt is átengedi, így nem kell tartani attól, hogy az épület belsejében számottevően sötétebb lesz. A fólián a tartalom 1,7 millió színárnyalatban jeleníthető meg, a fényerő pedig nappali és éjszakai mód között kapcsolható.

Címkék
Ez is érdekelhet
2020. december 2., 12:00
2020. március 27., 08:00
2020. február 10., 13:00
2020. február 12., 16:00
Hozzászólások