- 2019. szeptember 4., 22:00
Az Acer a hatalmas erőt, a tökéletes dizájnt és a hosszú üzemidőt ötvözte a ConceptD sorozat tagjainál.
Hirdetés

Az Acer az IFA-n leplezte le a ConceptD Pro sorozatba tartozó új notebookjait, amelyek NVIDIA Quadro GPU-val és 9. generációs Intel Core i processzorokkal érkeznek hamarosan.A Pro sorozat tagjai hosszú üzemidőt, nagy teljesítményt és a Windows 10 révén nagy rugalmasságot ígérnek: akár VR feladatokhoz és mesterséges intelligencia feladatokhoz is ajánlottak. A notebookok mellett az Acer egy ConceptD monitort is bemutatott.

ConceptD 9 Pro

Ez a sorozat jelenti a csúcsot, 17,3 colos kijelzővel, 4K-s felbontású panellel és teljes Adobe sRGB-színtér eléréssel. A notebook akár Core i9 processzorral is kérhető, valamint NVIDIA Quadro RTX 5000 GPU-val. A gép mellé az Acer a Wacom EMR digitális tollat is mellékeli, hogy az érintőképernyő képességeit maximálisan ki tudjuk használni.

ConceptD 7 Pro

Az eggyel kisebb kategóriát képviselő notebook sorozat 15,6 colos kijelzőt tartalmaz, de még mindig 4K felbontást kínál. A gép 2,1 kg-os tömeggel és 17,9 mm vastag készülékházzal rendelkezik, processzor tekintetében pedig a Core i7 jelenti a csúcsot – amit viszont akár NVIDIA Quadro RTX 5000-rel is lehet párosítani.

ConceptD 5 Pro

Sőt, a 4Ks- felbontást még a kétféle méretben, 15,6 colos és 17,3 colos IPS-kijelzővel is kérhető 5 Pro sorozat is tudja, azonban a Core 7 processzor mellé ezeknél a gépeknél már csak NVIDIA Quadro RTX 3000 GPU választható – ami persze még minidig nem egy gyenge vas, CAD tervezéshez és animációk készítéséhez például tökéletes.

ConceptD 3 Pro

Az új 3 Pro sorozat elsősorban a fotósok igényeire szabott hardverrel kérhető, hiszen a Core i7 processzor mellé NVIDIA Quadro T1000 GPU jár, valamint alacsonyabb felbontású kijelző. Cserébe a vasat és a hűtést sikerült úgy optimalizálni, hogy a masina folyamatos terhelés mellett is relatív halk, a maga 40 dB(A)-s zajszintjével.

ConceptD 5 és 3 valamint ConceptD monitor

A fenti új gépek bejelentése mellett az Acer a meglévő 5-ös és 3-as gépeket is frissítette: a masinák így már szintén kilencedik generációs Core i7 processzorral és NVIDAI GeForce GTS 2060 grafikus vezérlővel lesznek megvásárolhatók.

Illetve a ConceptD széria most már nemcsak notebookokat jelent, mert az IFA-n az Acer bejelentette a CM2241W-t is. A monitorról egyelőre relatív keveset tudni: 24 colos képátló mellett 99 százalékos Adobe RGB színtér-lefedettsége és 75 Hz-es képfrssítést nyújt, valamint dizájban passzol majd a ConceptD notikhoz.

Címkék
Hozzászólások