- 2023. február 14., 20:00
Ha szeretnéd magad kipróbálni az online szerencsejátékok világában, akkor érdemes megnézned a kaszinó bonuszokat.
Hirdetés

Ezek segítségével ugyanis nagyon sok esetben lehetőséget van arra, hogy a saját pénzed kockáztatása nélkül próbálj ki játéktípusokat, játékmeneteket és stratégiákat. A bónuszok persze alapvetően csak egy ösztönzőként szolgálnak arra, hogy az online platformok bevonzzák az újabb játékosokat, de okosan használva a rendszert, ezeket az előnyöket könnyen a saját javadra fordíthatod. Tekintettel arra, hogy ezek a kedvezmények szinte minden játékos fantáziáját megmozgatják, szinte minden weboldal kínál valamilyen bónuszt, többek között a https://online-kaszino.com/ is rengetegféle kedvezménnyel várja az új játékosokat. Ahhoz, hogy magad is ki tudd választani, hogy mely ajánlatok a legjobban számodra, érdemes megnézni, hogy milyen előnytípusok közül lehet választani.

Pénzösszeg megadása – ebben az esetben az újonnan regisztrált felhasználók a kezdő befizetéssel egyenértékű extra jóváírást kapnak. Azonban érdemes megnézni a feltételeket, mert könnyen előfordulhat, hogy egy-egy online kaszinó nem minden befizetési forma esetében adja meg a kedvezményt. Ellenőrizni kell továbbá azt is, hogy milyen magas a felső limit, vagyis az az érték, amelyet a platform még elfogad a kedvezmény megadásához. Ezeket a kedvezményeket a kaszinók a legtöbbször számlanyitási kedvezménynek vagy regisztrációs kedvezménynek hívják.

Érvényességi idő – fontos ellenőrizni azt is, hogy a megadott bónuszhoz milyen további feltételek kapcsolódnak. A szolgáltatók értelemszerűen szeretnék elkerülni azt, hogy valaki a bónusszal megduplázott befizetését azonnal kivegye. Ezért a befizetés mellé adott bónuszokat többször meg kell játszani, jellemzően egy megadott időtartamon belül ahhoz, hogy saját számlára vissza tudjuk utalni.

Százalékos bónusz – ebben az esetben az online kaszinó szintén pénzbeli jóváírást ad, amelynek értéke a befizetés összegétől függ, és százalékban van meghatározva. Főleg a nagyobb, népszerűbb kaszinók akár 100 százaléknál nagyobb bónuszt is adhatnak, de ezek az ajánlatok sokszor csak rövid ideig érvényesek, ezért ha szeretnél lecsapni rájuk, akkor túl sokat sajnos nem gondokodhatsz. Ezekre az ajánlatokra akkor is érdemes odafigyelni, ha 100 százaléknál kisebb jóváírást adnak, mert nemcsak új regisztráció esetén érvényesek, hanem akkor is, ha már régebb óta rendelkezel fiókkal, de új befizetést teszel.

Játékok – előfordulhat az is, hogy a bónuszt nem lehet minden, a platformon elérhető játék esetében felhasználni, vagy ha igen, akkor a tétnek csak egy meghatározott részarányára.

Ingyenes pörgetések – egyes esetekben az online kaszinók a befizetések mellé ingyen játéklehetőséget (ingyenes pörgetések) is adhatnak.

Olvasd ez az apró betűt – mint mindig, a felhasználói feltételek megismerése a legfontosabb. Érdemes rákeresni erre az adott oldalon, mert a bónuszok leírása a legtöbb esetben csak a fontos feltételeket tartalmazza, de a teljes szabályzatban akadhatnak további feltételek is.

Címkék