- 2023. február 20., 08:00
Kaszinó bónuszok magyar játékosoknak.
Hirdetés

Az online kaszinók az új játékosok számára rendszerint bónuszt is felajánlanak. Ezek megszerzéséhez csak regisztrációra mindig szükség van, de ki lehet fogni olyan ajánlatokat, amelyek például befizetéshez nem kötöttek. Gyakoribb azért, hogy a bónusz a befizetés nagyságától függ; egy 100%-os bónusz például azt jelenti, hogy ha befizetsz 25 ezer forintot, akkor mellé a szolgáltató ugyanekkora összegű extra pénzt ad, amelyet szintén feltehetsz a játékokban. Megmutatunk néhány bónusz fajtát, köztük olyanokat is, amelyek nem túl elterjedtek, de jó ha ismered őket.

Befizetéshez kötött bónuszok
Kezdjük a sort a befizetéshez kötött bónuszokkal, amelynek egyik típusa, a „Match” a fenti példában is szerepel. Ebben az esetben az üzemeltető az első befizetést jutalmazza 100 vagy 200 százalékban meghatározott bónusszal. Érdemes a feltételeket elolvasni, mert a legtöbbször nemcsak a százalékos értéked adják meg a kaszinók (például a https://kaszinokonline.com/), hanem azt is, hogy a bónusz értéke legfeljebb mekkora pénzösszeg lehet. A kisebb bónuszokat legtöbbször asztali játékoknál kell felhasználni, a nagyobb bónuszokat pedig a kisebb nyerési eséllyel kecsegtető nyerőgépeken.

A kaszinók persze a hűséget is jutalmazzák, így a későbbi feltöltésekre is jár bónusz – amelynek mértéke azonban jellemzően kisebb, 20-30 százalék körüli. Előnye, hogy minden egyes befizetés után jár. A kaszinók előszeretettel alkalmazzák, mert ezzel hűséget alakíthatnak ki, és a játékosok is szeretik, hiszen minden esetben többet kapnak a pénzükért.

A napi bónusz szintén ebbe a kategóriába tartozik – illetve tartozhat. Itt egyszerűen arról van szó, hogy a platform üzemeltetője minden egyes nap valamilyen meglepetést tartogat azok számára, akik játszanak. Ebben az esetben megint a hűséget jutalmazzák a szolgáltatók, hiszen aki minden nap visszatér, az minden nap részesül valamilyen ajándékban. A napi bónusz a leggyakrabban valamilyen alacsony pénzösszeg, de lehet akár ingyen pörgetés is.

Befizetés nélküli bónuszok
A pénzmozgáshoz nem kötött bónuszok is nagyon nagy népszerűségnek örvendenek. Rendeltetésük következik a névből: a játékosok olyan kedvezményt kapnak, amelyet akkor is élvezhetnek, ha nem fizetnek be extra pénzt. A befizetéshez nem kötött bónusz lehet kisebb mennyiségű extra pénz, ingyenes pörgetés vagy ingyen eljátszható zseton. Főleg az új játékosok kapják, amely nagy segítséget jelenthet számukra abban, hogy megismerjék a platform működését és azt, hogyan is működnek az egyes játékok. Egyes kaszinóknál azonban hűségprogramokon keresztül is hozzá lehet jutni az ilyen jellegű kedvezményekhez.

VIP-, hűség- és mobil bónuszok
A kaszinók számára természetesen azok az ügyfelek a legfontosabbak, aki gyakran eszközölnek nagy befizetéseket. Számukra van fenntartva a high roller bónusz, amely kifejezetten nagy befizetéseknél jár és rögtön VIP státuszt is jelent a játékos számára.

A hűség bónuszokkal a kaszinók a rendszeres befizetéseket honorálják, mégpedig úgy, hogy minden egyes befizetést követően egyre nagyobb és nagyobb bónusz jár a játékosok számára. Érdemes elolvasni a feltételeket, mert elképzelhető, hogy egy nagyobb összeg befizetése helyett ha többször fizetsz be kisebb összeget, akkor nagyobb jutalom üti a markodat.

Egyes platformok további kedvezményt adhatnak akkor, ha a játékokat nem asztali böngészőből, hanem telefon segítségével keresed fel.

További fontos tudnivalók
Mindig el kell olvasni a bónuszhoz tartozó feltételeket, mert a kaszinók kiköthetik, hogy az adott bónuszt milyen játékban, milyen összeggel és legalább hány alkalommal kell feltenni ahhoz, hogy a virtuális pénzből valódi, kivehető pénz váljék belőle. Gyakori megkötés tovább az is, hogy a bónuszt nem lehet a végtelenségig görgetni, viszonylag rövid idő alatt meg kell játszani. Gyakori, hogy kivétel előtt 5-10, bizonyos esetekben viszont akár 30-40 vagy akár 50 alkalommal is meg kell játszani a bónuszt – ilyenkor azonban számít az is, hogy milyen játékon tesszük ezt meg. Egyes játékok 1-nél nagyobb, más játékok egynél kisebb súllyal is számításba eshetnek.

Címkék