- 2012. augusztus 17., 12:00
Az Ecovacs belépő szintű modellje a felsőbb kategóriás vetélytársak szolgáltatásait kínálja.

Bevezetés

Lehet, hogy az Ecovacs nem a legnagyobb kínai robotporszívó gyártó, de nem vállalunk nagy kockázatot azzal, ha azt mondjuk, hogy a legfontosabb az ázsiai országban. Jelenleg öt porszívó robotot, két légtisztító robotot és szintén két ablaktisztító robotot kínál. Az öt porszívó lényegében két modell különböző felszereltségű és tudású változatait jelenti. A komolyabb verzió két változatban készül (D76 és D73), és ezeket a Deepoo D76 bemutatásakor lényegében kiveséztük, míg az egyszerűbb modellből három különböző kivitel létezik (D54, D56 és D58). Ezt a három modellt nevezhetjük akár belépő szintű modellnek is, bár felszereltségüket tekintve más gyártóknál a magasabb kategóriába is beférnének; mindhez jár például dokkoló és valamiféle időzítési, programozási lehetőség a takarítás automatizálásához.

Ecovacs Deepoo D56

Mostani tesztünk alanya a 80 ezer forint környéki áron kapható, rózsaszín Deepoo D56 modell (vagy Deebot D56, ahogy néhány országban hívják).

Jó minőségű csomagolás (tisztítóeszköz az utolsó képen)

A doboz tartalma

Az Ecovacs Deepoo D56 két modelltársával azonos csomagolást kapott, amiben a következő tételeket találtuk:

  • Deepoo D56 robot
  • dokkoló
  • tartalék oldalkefe
  • tisztító eszköz.

A Deepoo D58 modellhez kb. 20 ezer forintos felárért távirányítót, virtuális falat és mágneses csíkot is mellékel a gyártó, míg a kb. 15 ezer forinttal olcsóbb D54 választásakor be kell érnünk az egyszerűbb kijelzővel és időzítés funkcióval (a munkát minden nap abban az időpontban tudja megismételni, amikor a ciklus első napjára beállítjuk).

Címkék
Hozzászólások