- 2018. augusztus 22., 15:00
Még meg sem jelentek az Apple új telefonjai, de már tudni lehet, hogy mikortól indul az előrendelésük.
Hirdetés

Az Apple szeptemberben fogja bejelenteni az új iPhone-okat; ezúttal is három modell érkezik. De most nem is ez az érdekes, hanem az, hogy a vállalat már javában készül a premierre, így természetesen a világ összes jelentősebb szolgáltatójával egyeztet, hogy azok is felkészülhessenek arra, hogy a mobilokat mikortól és mennyiért fogják tudni árulni. Ezek az adatok elvileg bizalmasak, két németországi operátortól ennek ellenére kiszivárogtak; így majdnem biztos, hogy a telefonokat szeptember 14-től lehet majd előrendelni. Ez pedig egyúttal azt is jelenti, hogy a készülékeket szeptember 21-től lehet majd megvásárolni – legalábbis eddig minden évben úgy volt, hogy az előrendelést követően egy héttel később váltak tényleg elérhetővé a telefonok.

A premier (bejelentés) valószínűleg szeptember 12-én lesz, de az Apple még nem küldte ki a meghívókat, így ez az információ is csak pletykákból ismert.

Az Apple természetesen nem közölt részleteket arról sem, hogy mit tudnak majd a telefonok, de szakértők egy 5,8 colos iPhone X-re (iPhone 11), egy 6,4 colos iPhone X Plusra (iPhone 11 Plus) és egy köztes méretben érkező iPhone 9-re számítanak.

Címkék
Ez is érdekelhet
2023. november 3., 08:00
2021. január 29., 09:05
2020. október 15., 12:00