A geeks.hu weboldalra való belépéssel Felhasználó elfogadja az alábbi feltételeket, abban az esetben is, ha nem regisztrált tagja a geeks.hu oldalnak.

  • A geeks.hu weboldal Felhasználó számítógépén egyéni azonosítót, sütit helyez el. A sütik letiltása esetén az oldal tartalma továbbra is böngészhető, azonban előfordulhat, hogy bizonyos szolgáltatások nem vehetők igénybe.
  • A geeks.hu rendszere automatikusan regisztrálja a látogatók felhasználói azonosítóját, IP címét, valamint a bejelentkezés időpontját. A geeks.hu szervere automatikusan elmenti a felhasználók IP címét, a látogatás időtartamát, az operációs rendszer és a webböngésző típusát valamint a meglátogatott URL-t. A Kockamédia Kft. valamennyi, a felhasználó azonosítására alkalmas adatot bizalmasan kezel, az adatbázist harmadik fél számára nem teszi hozzáférhetővé, kivéve, ha erre jogszabály vagy hatósági eljárás kötelezi.
  • A Geeks.hu látogatottsági statisztikái a Google Analytics segítségével készülnek. A Google Analytics adatvédelmi elvei elolvashatók a szolgáltatás honlapján.
  • A Geeks.hu weboldalon a hozzászólásokat a Disqus rendszere kezeli. A kapcsolódó adatvédelmi elvek a szolgáltató honlapján olvashatók el.
  • Felhasználónak joga van az adatkezeléssel kapcsolatosan további információkat kérni az info@geeks.hu e-mail címen. Jogsértés vagy annak gyanúja esetén Felhasználó az adatvédelmi biztoshoz fordulhat.
  • A Kockamédia Kft. NEM JÁRUL HOZZÁ az e-mail címek nyilvános adatbázisban való szerepeltetéséhez, a @geeks.hu végű e-mail címek harmadik fél számára sem anyagi ellenszolgáltatásért cserébe sem pedig ingyen NEM ADHATÓK KI.