- 2019. február 8., 16:00
A funkciót a közösségi szolgáltató nagyon régen megígérte, és több hónapja teszteli. Most jutott el végre mindenkihez.
Hirdetés

A Facebook ígéretének megfelelően bevezette az üzenetek visszavonásának lehetőségét. A funkció az eddig meglévő, az üzenetek törlésére használatos funkció helyett került be a Messengerbe; ha a visszavonás opcióra nyomunk, akkor kiválaszthatjuk, hogy az üzenetet csak tőlünk törölje-e a szolgáltató vagy minden, a beszélgetésben részt vevő másik szereplőtől is. Eddig csak arra volt lehetőség, hogy az üzenetet a saját fiókunkból töröljük, a másik félnél azonban a szöveg ettől még megmaradt. A visszavonás lehetősége csak Facebookon új, a legtöbb csevegő platformon régóta létezik; többek között a Facebookoz tartozó WhatsApp és Instagram felhasználói is régóta élhetnek a lehetőséggel.

Azonban a Facebook a többiektől kissé eltérő megoldást vezetett be, mivel a teljes beszélgetésből csak akkor lehet törölni az üzenetet, ha ezt a küldéstől számított 10 percen beül szeretnénk megtenni. Az viszont nem számít, hogy a másik fél elolvasta-e amit küldtünk vagy sem.

Az új funkció iOS és Android alatt is elérhető, de természetesen csak akkor, ha az alkalmazást frissítettük a legutolsó, a napokban megjelent verzióra.

Címkék