- 2017. december 18., 00:50
Januárban több ezer kiállító mutatja majd be portékáit a CES-en – lesz közöttük négy magyar cég is.
Hirdetés

Érdekes módon a CES-re kilátogató magyar cégek száma elég gyakran szokott négy lenni (pedig jellemzően nem ugyanazok a hazai cégek állítanak ki az egymás utáni években), és ez a hagyomány a 2018-as kiállításon sem fog megszakadni.

A szórakoztatóelektronikai kiállításnak indult, de mára sokkal színesebb kínálatot felvonultató CES-en jövőre a kiterjesztett és virtuális valóság (AR/VR), az önvezető autók, az okosotthon-, okosváros- és okosenergia megoldások, valamint a mesterséges intelligencia is kiemelt szerepet fognak kapni. Hazánkat az alábbi négy cég fogja képviselni:

• Az autós navigációs és infotainment szoftvereiről ismert NNG, amely a kiállításon elsősorban Arilou Cyber Security névű, autókba szánt kiberbiztonsági megoldását fogja demózni.
• A GPS Tuner már régi motoros, a szoftverfejlesztő ezúttal is biciklis navigációs és e-bike szoftverét állítja majd a középpontba.
• A Dension számára sem ismeretlen a CES; a főleg bluetoothos audio megoldásairól ismert cég hosszabb kihagyás után most az intelligens szenzorokat kínáló Senses amerikai premierjét szeretné megalapozni.
• A negyedik magyar cég pedig a SignAll Technologies lesz, amely egy jeltolmács szoftvert fejlesztő startup vállalkozás.

A CES-en természetesen ezúttal is ott leszünk, és minden fontos dologról be fogunk számolni nektek; a híreket és egyéb érdekességeket ezen az oldalon gyűjtjük majd, ha nem akarsz semmiről lemaradni, akkor már most mentsd el! Vagy iratkozz fel a Geeks.hu RSS-csatornáinak egyikére!

Ez is érdekelhet
2021. augusztus 9., 08:00
2020. november 25., 16:00
2020. szeptember 14., 08:00
Hozzászólások