- 2019. április 15., 08:00
A Chromebook 715 és 714 elsősorban a Chrome Enterprise szolgáltatásokhoz ajánlott.
Hirdetés

A Google Chrome OS egy ideje már nemcsak az egyéni felhasználók számára jó alternatíva: a Chrome Enterprise szolgáltatás a felhő és titkosítás segítségével a vállalati igényeket is igyekszik kielégíteni. Az Acer két új gépe a Chromebook 715 és 714 pedig pontosan úgy készültek, hogy elsősorban ezen a területen állják meg a helyüket.

A gépek alumínium burkolattal készültek, a házuk pedig megfelel a MIL-STD 810G katonai szabvány követelményeinek is (vagyis strapabírók az ütésekkel, szennyeződésekkel szemben). Emellett a masinák rendelkeznek a Citrix-Ready tanúsítvánnyal is, a biztonságot pedig ujjlenyomat-olvasó garantálja.

A gépeket az Acer többféle konfigurációval szállítja; a Full HD kijelző mellé akár nyolcadik generációs Intel Core i5/i3 processzort és 16 GB RAM-ot is kérhetünk. A gépek üzemidőben is jól teljesítenek; egy töltéssel akár 12 órán keresztül is használhatók online kapcsolat megléte esetén is. A 15,6 colos panellel szerelt Chromebook 715 érdekessége, hogy – háttérvilágítással is rendelkező - billentyűzete numerikus részleget is tartalmaz. A Chromebook kijelzője 14 colos, de ugyanúgy Full HD felbontást és IPS-technológiát kínál. A bővítéshez USB 3.1 és 3.0 csatlakozókat valamint microSD-kártyát használhatunk, kapcsolattartáshoz pedig ac-s WiFi-t és Bluetooth 4.2 adaptert használhatunk.

A gépek pontos megjelenésével és árával kapcsolatban az Acer később ad tájékoztatást.

Címkék
Hozzászólások