- 2019. október 11., 17:00
Új lakossági számlacsomagokkal jelentkezett a Telenor, amelyeknél fontos tulajdonság, hogy sok adatot tartalmaznak.
Hirdetés

A Telenor megújítja tarifacsomagjait; a Blue+ tarifacsomagok helyébe lépő új konstrukciók az eddigieknél több forgalmazható adatmennyiséget tartalmaznak. A Telenor XS és S csomag 1 valamint 3 GB adatot tartalmaznak, a Hiper M Talk, és Hiper L csomagok 5 illetve 15 GB adatot, a Hiper M Net csomag 100 GB adatot tartalmaznak, a Hiper XXL előfizetést választók pedig korlátlanul netezhetnek. A csomagokban foglalt adatmennyiség az EU-ban is felhasználható, kivéve a Hiper M Talk és Hiper XXL csomagokat, amelyeknél az EU-s keret 12 illetve 25 GB.

A legnépszerűbbnek ígérkező M-es csomagból kettő van, így az ügyfelek aszerint választhatnak, hogy a 7990 forintos havidíjért cserébe 120 perc beszélgetést és 12 GB netet szeretnének-e vagy korlátlan hívást 5 GB adattal. Valamennyi csomaghoz választható továbbá a YES! opció, amely havi 100 GB netet biztosít az első évben 5990 forintos havidíjért cserébe.

A tarifacsomagok táblázatban szereplő ára 11 hónap hűséggel, készülékvásárlás nélkül érvényesek. Készülékvásárlással vagy hűségidő nélkül a Telenor eltérő árat és/vagy hűségidőt szab meg. A korábbi csomagok november 11-ig maradnak a kínálatban, de már csak hűségidő nélküli konstrukcióban lehet őket választani; november 12-től pedig csak az új csomagokra lehet előfizetni.

Hozzászólások