Mostantól egyetlen kattintással átmenetileg letiltható a profil a Térkép appban, ha valaki nem szeretne nyomot hagyni.
2019. október 3., 10:00
A böngészőkbe épített inkognitó mód nem véd meg attól, hogy a Google és a Facebook ismerje a szokásaidat.
2019. július 19., 12:00