- 2018. május 23., 09:00
A koreai gyártó új kütyüje a Tizent a Google Wear OS-re cserélheti. A kérdés az, hogy ettől kelendőbb lesz-e elődeinél.
Hirdetés

Nemcsak a Samsung, hanem a teljes iparág szenved attól, hogy az okosórák eddig nem váltották be a hozzájuk fűzött reményeket, a Samsung viszont mindenképpen a várakozásokon alul szerepelt, mégpedig valószínűleg azért, mert okosórái eddig a Tizen operációs rendszert használták. Amivel egyébként nem is lenne különösebb gond, csak éppen az OS miatt az eddigi Geareken a Google szolgáltatásai sokkal kisebb hangsúlyt kaptak, ami a használhatóságon is meglátszott.

A soron következő modell neve Gear S4 lenne, de tekintettel arra, hogy megváltozik az operációs rendszer, számíthatunk arra, hogy a név is új lesz; a Samsung levédette a Galaxy Watch és Galaxy Fit neveket, így esélyes, hogy az órát és a fitnesz karkötőt így fogják majd hívni. Elképzelhető, hogy ennek ellenére lesz Gear S4 is, bár nem igazán látjuk értelmét megtartani a Tizen termékvonalat a Wear OS mellett.

Pletykák szerint a két új kütyü az év második felében érkezik majd; nagyobb eséllyel a karácsonyi szezonban, mint a nyári pangás ideje alatt.

Címkék
Hozzászólások