- 2018. október 15., 09:00
Mármint úgy rendesen. Merthogy törlésre most is van lehetőség, de attól még az üzenet a chatben megmarad.

Ez azonban hamarosan megváltozik, és lehetőség lesz az elküldött üzeneteket utólag oly módon törölni, hogy az ne csak a saját eszközökről tűnjön el, hanem a beszélgetőpartner fiókjából is. Minderre pedig azért kerül sor, mert korábban kiderült, hogy Mark Zuckerberg egyes üzeneteit úgy távolították el a rendszerből, hogy az mindenkinél törlődött – holott erre a Facebook az „egyszerű” felhasználóknak nem ad lehetőséget. A felháborodást ígéret követte, miszerint a fícsört a közösségi szolgáltató mindenki számára elérhetővé fogja tenni.

És úgy tűnik, hogy a Facebook tartja is magát ehhez az ígérethez; habár hivatalos bejelentés még nincsen, néhány felhasználónál megjelent a teljes törlés opció. Amely angolul Unsend néven fut, magyarul pedig valószínűleg visszahívás lesz majd. Részletek egyelőre nincsenek, és a bevezetés időpontja sem ismert. Sőt, valójában azt sem tudni, hogy a funkció pontosan hogyan működik majd – úgy tűnik, hogy a törléshez lesz időlimit kapcsolva, illetve az sem lenne meglepő, ha az elolvasott üzeneteket sehogyan sem lehetne törölni, hanem csak azokat lehetne majd eltávolítani, amelyeket a fogadó fél még nem nézett meg.

Címkék
Hozzászólások