- 2019. február 28., 09:00
A hús maghőmérséklete kulcsfontosságú, ha tökéletes húst szeretnénk grillezni. A Meaterrel egyszerű dolgunk lesz.
Hirdetés

A maghőmérőket sem kerülhette el a digitális kor szelleme; a Meater nemcsak mérni tudja a hőmérsékletet, hanem Bluetooth kapcsolaton keresztül el is tudja küldeni az információt a telefonunkra. A kütyüből kétféle verzió készült, az Meater és a Meater+ között azonban az egyetlen lényeges eltérés a hatótávolság; előbbi 10, utóbbi 50 méterig tud kapcsolatot tartani a mobillal. A munka nagy részét természetesen nem a hőmérő végzi, azt csak be kell dugnunk a húsba úgy, hogy a mérési pont éppen középen legyen. A hőmérő az adatokat a telefonnak továbbítja (Android és iOS is támogatott), amely a beállításoktól függően teszi a dolgát.

Az appon először is azt kell beállítanunk, hogy milyen húst sütünk (marha, disznó, szárnyas, bárány és hal választható jelenleg), és azt is, hogy annak melyik részét hogyan szeretnénk elkészíteni. Ha szeretnénk, az app tippeket ad a főzéshez, de ennél sokkal fontosabb, hogy a paraméterek függvényében szól, amikor elkészült az étel. A kütyü a digitális személyi asszisztensek közül a Google és az Amazon megoldásával is kompatibilis, így főzés közben megkérdezhetjük akár szóban is, hogy mennyi idő még, amíg elkészül a steak.

Töltéshez a fából készült bölcsőt tudjuk használni, de a művelethez természetesen egy USB-kábel is szükséges.

A Meater már kapható, Magyarországon neten keresztül lehet megrendelni. A normál verzió ára 89 euró, a Meater+ pedig 109 euróért vásárolható meg.

Címkék
Ez is érdekelhet
2023. november 3., 08:00
2021. január 29., 09:05
2020. október 15., 12:00
2020. június 8., 10:00