- 2019. szeptember 24., 00:00
A Samsung bejelentette a Galaxy A20s-t, amelynek hátlapjára három kameramodul is került.
Hirdetés

A Samsung tavaly a J széria kinyírásával egyszerűsítette a termékpalettát, de ennek ellenére rengeteg készülékkel van jelen most is a piacon. Az A széria képviseli a gyártót a belépő szinten, a középkategóriában és a felsőkategóriában is; a termékvonal most az A20s telefonnal bővült, tehát egy belépő szintű modell érkezett.

A telefonra 6,5 colos, 720×1520 pixeles LCD-panel került, középen elhelyezett, csepp alakú kivágással. A mobil valószínűleg Snapdragon 450-es rendszerchipet kap (8× 1,8 GHz, A53), amely mellé 3 GB RAM és 32 GB-nyi belső tárhely kerül. A telefon Android 9.0-val érkezik, de az ígéretek szerint előbb-utóbb lesz rá Android 10 is. A igazi érdekességet az akku és a kamera jelenti; előbbi 4000 mAh-s, amely ebben a kategóriában hatalmasnak számít.

A kamera pedig azért különleges, mert három objektívből áll: az elsődleges érzékelő 13 MP-es, a másodlagos pedig 8 MP-es részletesség mellett nagylátószögű fotók készítését teszi lehetővé. A harmadik objektívet a telefon a mélység feltérképezéséhez használja, de a kamera nem ToF modul, hanem egy 5 MP-es „normál” kamera. Szelfikhez szintén egy 8 MP-es szenzort kapunk.

A Samsung egyelőre nem közölte, hogy a telefonokat pontosan mikortól és mennyiért lehet majd megvásárolni. Emellett nem ismert az sem, hogy a készülék kapható lesz-e Magyarországon.

Címkék
Hozzászólások