- 2019. október 11., 12:00
Ezek alapján nem csoda, hogy a Microsoft úgy érezte, hogy nincs szükség évi két nagy javítócsomagra.
Hirdetés

Amint arról korábban hírt adtunk, a Microsoft a jövőben az eddig megszokott évi két nagy helyett csak egy átfogó, új funkciókat is hozó frissítést ad ki a Windows 10-hez. Ez a frissítés minden évben tavasszal érkezik majd, az őszi update helyét pedig egy átfogó javítócsomag veszi át. A Microsoft az okok között azt (is) említette, hogy így jobban tud majd arra koncentrálni, hogy a javítócsomagokkal ne legyenek a telepítéshez kapcsolódó problémák.

Ehhez képest most befutott a KB454147-es javítás a Windows 10-hez, amelynek telepítését követően egyeseknél a Start Menü nem működik többé. A dologban az a különösen szép, hogy ez a frissítés sem előzmény nélküli, egy korábbi helyett adták ki, amely pedig a nyomtatások kezelésében okozott fennakadásokat.

Habár ez nem az októberi nagy javítócsomag, de kezd ciki lenni, hogy a Microsoft lassan egyetlen javítást sem tud kiadni úgy, hogy azzal ne adódna valamilyen kisebb-nagyobb probléma. A KB454147-es frissítés ráadásul kötelező frissítésként érkezik, így a számítógép beállításaitól függően sokak számára automatikusan települ is.

Címkék