- 2019. november 19., 16:00
A szolgáltató ügyfelei ezúttal is ingyenes beszélgetést vagy netezést kapnak, de más meglepetések is vannak.
Hirdetés

A Telenornál most már évek óta szokás, hogy az ügyfelek Karácsony tájékán néhány nap ingyenes beszélgetést vagy mobilinternet-használatot kapnak – és nem lesz ez másként idén sem. A vállalat ezúttal három nap korlátlan belföldi beszélgetést vagy korlátlan adathasználatot ad előfizetőinek, amit november 21. valamint december 26. között lehet igénybe venni. A kedvezmény regisztrációhoz kötött, amit viszont legkésőbb december 23-ig el kell végezni a telenor.hu/karacsonyiajandek weboldalon.

A Telenornál igénybe vehető továbbá a HiperCsoport szolgáltatás is, amely a csoportban lévők között ingyenes beszélgetést biztosít, az előfizetések díjára pedig kettő tag esetén 10%, három vagy több tag esetén pedig 15% kedvezményt biztosít. A HiperCsoportba olyan számokat lehet felvenni, amelyeket a Telenor azonos ügyfélszámon tart nyilván, és amelyekre hűségidő vonatkozik. A HiperCsoportba ezenfelül feltöltőkártyás számok és egy darab Home+ előfizetés is bevonhatók; előbbieknél 1390 forintos „tagdíjat” kell fizetni cserébe azért, hogy a tagok közötti kommunikáció ingyenes legyen, utóbbira ugyanakkor 20% vagy 50%-os kedvezmény jár. További részletek itt: telenor.hu/hipercsoport.

A Telenor november 21-től még egy új tarifa árusítását is megkezdi, amelyet a MyKi Touch gyerekeknek kifejlesztett okosórához ajánl. A csomaggal 1990 forintos havidíjért cserébe két előre meghatározott szám ingyenesen hívható; a csomagban foglalt adatmennyiség pedig elegendő ahhoz, hogy az óra digitális kerítés és más okos funkcióit is tökéletesen ki lehessen használni.

Hozzászólások