- 2019. november 26., 08:00
Az Apple alaposan le van maradva a konkurenciához képest, de ez meg sem látszik.
Hirdetés

Az Apple iPhone 12 széria csak jövő szeptemberben érkezik, de máris kiszivárgott egy fontos információ a telefonokkal kapcsolatban. Illetve egészen pontosan csak a trió két nagyobb tagjával kapcsolatban: a Barclays egyik elemzője belső forrásokra hivatkozva azt állítja, hogy 6 GB RAM lesz az iPhone 12 pro és pro max változataiban. A hír érdekességét elsősorban az adja, hogy kiválóan rávilágít arra, hogy a hardver mennyire túlértékelt lehet bizonyos esetekben.

A Samsung Galaxy Note 10+ például 12 GB RAM-mal jelent meg, ennek ellenére a mostani iPhone-ok (4 GB RAM-mal) használat közben semmivel sem érződnek gyengébbnek; még akkor sem, ha egyszerre rengeteg alkalmazást használunk párhuzamosan. Mindennek pedig elsősorban az az oka, hogy az Apple mindent házon belül fejleszt, ezért a hardvert és a szoftvert tökéletesen egymáshoz tudja hangolni.

Nem véletlen, hogy az Apple sosem közli, hogy mekkora memória van a telefonokban; bár ez a tesztelőknek hála nagyon gyorsan kiderül, de tény, hogy a felhasználók szempontjából csak az az egy érdekes, hogy a telefon rendben elvégzi-e azokat a feladatokat, amikre kitalálták.

Címkék
Ez is érdekelhet
2023. november 3., 08:00
2021. január 29., 09:05
2020. október 15., 12:00