- 2019. július 10., 13:00
A Huawei két hét múlva tartja a premiert, de már most csepegteti az információkat a telefonról.
Hirdetés

Az információk biztosan hitelesek, hiszen George Zhaótól, a Honor egyik vezetőjétől származnak. Hivatalosan persze nem sok minden derül ki abból, ha csak a termék csomagolását ábrázoló fotók kerülnek fel a netre, de azért van pár olyan utalás, amely teljesen egyértelmű.

Ilyen például az, ha a csomagolás mellett egy játékvezérlő tűnik fel: a Honor a tavalyi IFA-n mutatta be az első, direkt játékra kifejlesztett telefont (Honor Play), és úgy tűnik, hogy a Honor 9X folytatja majd a sort. A vállalat direkt a játékokhoz fejlesztette ki a mesterséges intelligencián alapuló GPU Turbo 3.0 megoldását, amely prediktív módon előrejelzi, hogy mikor kell a GPU és/vagy a processzor órajelét megemelni a tökéletesen folyamatos játékélményért. A telefonban egyébként ezúttal nem a leggyorsabb SoC lesz, hanem a Kirin 810, de persze 8-as szériáról van szó, így a nagy teljesítmény garantált.

Egy másik képen pedig filmtekercsek tűnnek fel a doboz mellett, ami minden bizonnyal arra utal, hogy a telefon fotós képességek terén is helyt áll majd. A Honor 9X-ben a várakozások szerint 48 MP-es fő kamera lesz, amely mellé egy második modul is kerül, míg a Honor 9X Próban a 48 MP-es fő egység dolgát két további kamera segíti majd.

Végezetül van egy harmadik fotó is, amely pedig valószínűleg az üzemidőre utal; a pletykák szerint a Honor 9X-be legalább 4000 mAh-s akku kerül; ha ez igaz, a rendelkezésre állás tényleg biztos, hogy nagyon jó lesz.

Címkék
Ez is érdekelhet
2021. augusztus 9., 08:00
2021. január 29., 09:05
2020. június 5., 17:00
Hozzászólások