- 2020. március 14., 19:00
A Telenor az előfizetőket ajándék nettel, a szülőket és tanárokat módszertani javaslatokkal segíti a koronavírus idején.
Hirdetés

A Telenor HiperSuli programjában résztvevő pedagógusok jóideje alkalmaznak digitális eszközöket a normál tanmenetben is. A pénteken bejelentett iskolabezárások hírére aktivizálta magát a HiperSuli pedagógus-közösség és elkészült egy tanároknak/intézményeknek és szülőknek szóló javaslatcsomag, amelyet a nyilvánosság mellett a szakmai szervezetek felé közvetlenül is eljuttatnak a szervezők. Az iskolabezárások idejére összeállított szakmai javaslatcsomag itt érhető el.

A Telenor a kialakult helyzetre való tekintettel – akár otthoni munkára, szórakozásra vagy a távoktatási célok támogatására – minden üzleti és lakossági számlás és kártyás ügyfelének 100 GB ajándék adatforgalmat biztosít. A 100 GB adat forgalmazására feljogosíó, ingyenes adatjegyet 2020. március 16-tól lehet igényelni a MyTelenor alkalmazáson keresztül, számonként egy alkalommal. Az ajándék net visszavonásig, de legalább március 31-ig aktiválható.

Az ajándékot üzleti és flottás ügyfelek is igényelhetik a fenti feltételekkel – ugyanakkor ők nem a MyTelenor alkalmazáson keresztül aktiválhatják a csomagot, hanem úgy, hogy elküldik a „FREE100GB” üzenetet a 1744-es telefonszámra.

Címkék