- 2013. május 2., 14:50
A HTC M4 külsőre szinte egy az egyben a csúcsmodellt idézi, a hardver viszont gyengébb; cserébe a telefon olcsóbb.
Hirdetés

A HTC M4 nevű készülékével kapcsolatban nem most először merül fel pletyka, azonban azt mindeddig nem lehetett tudni, hogy a mobil pontosan hogyan is fog kinézni. Az @evleaks most viszont közölt egy fotót, amin állítólag a HTC mobilja látható – és, mivel a korábbi szivárogtatások rendre igaznak bizonyultak, nincsen igazán okunk a kételkedésre. A dizájn és a specifikáció alapján egyértelműnek tűnik, hogy a HTC a Samsung Galaxy S III mini esetében alkalmazott receptet másolja le: a kívülről a csúcsmodellre megszólalásig hasonlító, de méretében kisebb készüléke a gyengébb hardverrel és a kedvező árcédulával nagy sikernek számított. Nem véletlen, hogy a Samsung már bejelentette azt is, hogy a Galaxy S 4-nek is lesz kisebb tudású verziója.

A HTC M4 a kiszivárgott fotó alapján egy az egyben olyan, mint a csúcsmodell, a HTC One; mind az anyagválasztás mind a formavilág egyezik csupán néhány apróbb részlet, például a hangszórók rácsának apró furatai mutatnak némi eltérést. A készülék 4,3 colos, HD felbontású kijelzőt, kétmagos processzort, 2 GB memóriát és 16 GB-os belső tárhelyet kaphat, valószínűleg adott lesz az LTE-támogatás és az NFC is, a hátsó kamera pedig, csakúgy, mint a One esetében, az Ultrapixel verzió, azaz 4 Mpixeles lesz.

A HTC hivatalosan még nem jelentette be a telefont, de az M4 állítólag még az első félévben a boltokba kerül. Ha a HTC-nek sikerülnek jól belőnie az árat, akkor azzal valószínűleg sok vásárlót el tudna csábítani a Samsungtól – 100-120 ezer forintért ez a modell könnyen az idei év legjobban fogyó HTC-je lehetne.

Címkék
Ez is érdekelhet
2023. november 3., 08:00
2021. január 29., 09:05
2020. október 15., 12:00