- 2018. január 29., 10:00
Mégpedig megbízható helyről, Evan Blasstól. Pedig még majdnem egy hónap van a telefonok bejelentéséig.
Hirdetés

Mivel a Samsung már kiküldte a meghívókat, teljesen biztos, hogy február 25-én fogja bejelenteni a Galaxy S9 és S9+ telefonokat. A készülékekről már eddig is nagyon sok információ szivárgott ki, viszont a Samsung értelemszerűen eddig semmit sem erősített meg; ebből adódóan nem tudhatjuk, hogy a különféle pletykáknak mennyi a valóságalapja. Evan Blass, a tech iparág ügyeletes szivárogtatója viszont megszerezte a telefonok fotóját, és mivel az elmúlt években túl sok mellélövést nem láttunk tőle, gyanítható, hogy a feltöltött képek ezúttal is valódiak.

A képek alapján leszűrhetjük azt a tanulságot, hogy ezúttal a Samsung sem erőltette meg magát, az S9/S9+ páros szinte teljesen ugyanúgy néz ki, mint az S8/S8+ duó. A legfontosabb különbség az, hogy az ujjlenyomat-olvasó helye változott, a szenzor már nem a kamara mellett, hanem az alatt foglal helyet. Sajnos a képek alapján úgy tűnik, hogy az S9-re csak egyetlen hátsó kamera kerül – de valószínűleg így is lesz bőven újdonság vele kapcsolatban, mert a Samsung a meghívóban utalt arra, hogy a kamera lesz a telefonok egyik legnagyobb dobása.

A képek mellett néhány specifikáció is kiszivárgott, de ezekben túl sok meglepetés nincs; az információk alapján az S9-be 5,8 colos kijelző, Snapdragon 845-ös vagy Exynos 9810-es rendszerchip, 4 GB RAM és 64 GB-os háttértár kerül, az S9+-ba pedig 6,2 colos OLED, 6 GB RAM, 128 GB-os háttértár és dupla kamera. A telefonokban közös a 12 MP-es hátsó és a 8 MP-es első kamera valamint az is, hogy (végre) sztereo hangszórókat kapnak.

Ami új és fontos információ még a mobilokkal kapcsolatban, az az, hogy állítólag március 16-tól lesznek megvásárolhatók.

Címkék
Hozzászólások