- 2019. szeptember 23., 13:00
Ingyenes Revolut számlát és bankkártyát, remek átváltási árfolyamot kapsz, és 3000 forint bónusz is jár, ha most regiszt
Hirdetés

Egyre több a fintech cég, a szolgáltatásaik pedig szerencsére szépen lassan Magyarországra is beszivárognak. A hagyományos bankokkal szemben ezek a cégek az alapszolgáltatásokat többnyire ingyenesen kínálják, pénzt az extra szolgáltatásokért kérnek. Az egyik leggyorsabban növekvő fintech cég a Revolut, amelynek ügyfélköre ma már meghaladja a 4 millió főt – Magyarországon pedig 100 ezer felé közelít a felhasználók száma. Nemcsak a tulajdonosok, hanem a befektetők is bíznak a cégben, hiszen a vállalat nemrég 100 milliárd forintos tőkeinjekciót kapott, hogy a növekedést az eddiginél is nagyobb ütemben tudja folytatni.

A Revolut alapcsomag egy, az Egyesült Királyságban lévő bankszámlát és hozzá egy vagy több valódi vagy virtuális bankkártyát nyújt, akár teljesen ingyenesen. A számlát átutalással bármilyen magyar bankszámláról vagy bármilyen magyar bankkártya segítségével díjmentesen lehet feltölteni. A számlavezetés ingyenes, az első virtuális kártya szintén ingyenes – amikor pedig a mostanihoz hasonló akció fut, akkor az első fizikai kártya (amely öt évig érvényes) is ingyenes. Maga a kártya egyébként is az, de a szállítási költséget akción kívül ki kell fizetni. Ezt a szállítási díjat tudod most megspórolni, ha nem közvetlenül a Revolut honlapján regisztrálsz, hanem ezzel a meghívóval. Sőt, most az első kártyás vásárlást követően 3000 forint bónuszt is kapsz. (Nem árulok zsákbamacskát, a 3000 forintot nemcsak te kapod meg, hanem én is.) A kártya regisztrációja gyors; mindössze néhány személyes adatra és egy 3000 forintos feltöltésre van szükség – a feltöltés összege pedig természetesen egy az egyben a számlára kerül, és akár azonnal elkölthető.

A Revolut potenciálisan ki tud váltani akár egy hazai bankszámlát is, de simán használható úgy is, hogy csak akkor teszünk rá pénzt, amikor tudjuk, hogy szükség van rá. (Mondjuk úgy, hogy nyaralás előtt feltöltjük a nyaralásra szánt pénzzel, vagy online vásárlás előtt a vásárlás összegével.). Így azok is nyugodtak lehetnek, akik esetleg félnek attól, hogy egy fiatal fintech cég könnyen bedől – tekintettel arra, hogy a Revolutnál tárolt pénz nem hazai számlán csücsül, az OBA biztosítás nem védi.

A Revolut előnyei azonban itt még nem érnek véget: a kártyával havonta 75 ezer forint összegig a világon bárhol ingyenes a készpénzfelvétel bármilyen devizában is történjék (felette 2% a jutalék). Ezenkívül lehetőség van korlátlan mennyiségű alszámla készítésére is, így a pénzt nemcsak forintban, hanem 29 féle egyéb devizában is tárolhatod. Az alszámlák közötti pénzmozgás és az utalás szintén díjmentes. Fizetésnél a rendszer mindig automatikusan arról az alszámláról von le pénzt, amelyben fizetünk. De gond akkor sincs, ha mondjuk pénz csak a forintszámlán van, és euróban szeretnénk fizetni: a váltást a Revolut hétköznap középárfolyamon végzi, hétvégén pedig (a legtöbb deviza esetében) 0,5%-kal magasabb árfolyamon. Ezzel összességében elég sok pénzt lehet megtakarítani – egy nyaralás ideje alatt simán összejön 10 ezer forint megtakarítás, vagy akár még több is. A Revolut 150 féle devizát támogat. (A devizák közötti ingyenes váltásnak is van viszont limitje, havi 1,85 millió forint.)

A Revolut nemcsak kényelmes és olcsó alternatíva, hanem biztonságos is; a bankkártyához kapcsolódóan az appon belül kérhetünk geolokációs védelmet (a kártya csak ott használható, ahol éppen a telefonunk is tartózkodik), és egyedileg letiltható a mágnescsíkos fizetés, a PayPass funkció, az ATM-használat valamint az online fizetés is. Az appal továbbá a kártya ideiglenesen teljesen kikapcsolható (letiltható).

Amennyiben szeretnél Te is Revolut kártyát, és szeretnél ingyenes postázást valamint 3000 forint bónuszt, úgy nincs más dolgod, mint ezzel a meghívóval regisztrálni. A link 2019. október 3-ig érvényes.

Címkék