- 2018. augusztus 2., 11:00
Ha minden igaz, akkor a Samsung már az év végén megjelenő Galaxy A szériánál bevezeti ezt az újdonságot.
Hirdetés

A Samsung A sorozata évek óta kiváló minőséget nyújt a felsőkategória alsó szegmensében, a felhasználók szeretik is a mobilokat, mert elég jó ár/érték aránnyal rendelkeznek. A Samsung mégsem lehet elégedett, mert az eladások alapján nem áll túl jól a vállalat szénája. Igaz, hogy még mindig a Samsung a legnagyobb gyártó, azonban a vállalat darabszámban 10 százalékos visszaesést volt kénytelen elkönyvelni. A Samsungot minden kategóriában, így a Galaxy A sorozat kategóriájában is megfuttatják a pénzéért – ebben a szegmensben egyébként a Huawei talán a legveszélyesebb, ráadásul nemcsak a Huawei, hanem a Honor márkával is.

Samsung Galaxy A (2018)

A Samsung éppen ezért jelentős fejlesztéseket tervez; a várhatóan a CES előtt, decemberben érkező új telefonok esetében például már három kamerára válthat. Eddig úgy volt, hogy a tripla objektíves megoldás a Galaxy S10+-ban debütál; viszont a Galaxy A széria azért nem teljesen ugyanazt a felállást hozza majd, mint a zászlóshajó. Az eddigi információk alapján a Galaxy S10+-ban lesz normál, tele és nagylátószögű objektív, míg az A sorozatban az elsődleges objektív mellé egy olyan másodlagos kerül, amellyel a bokeh hatást lehet tökéletesíteni. Ezek mellé jön majd a harmadik lencse, nagylátószöggel. Információk arról viszont nincsenek, hogy a kamera milyen felbontásra lesz képes.

Lehetséges továbbá, hogy a Samsung bevezeti a kijelzőbe ágyazott ujjlenyomat-olvasót is, azonban ezt a pletykát érdemes fenntartásokkal kezelni; a kiszivárgott információk alapján ugyanis a Samsung nem ultrahangos, hanem optikai szenzort használna, amely nem elég megbízható. Annak pedig nem sok értelme, van, hogy egy teljesen jól működő megoldást a vállalat lecseréljen egy olyanra, amelyről tudja, hogy nem nyújt megfelelő teljesítményt.

Címkék
Hozzászólások