- 2018. február 20., 15:00
Az újratervezés sokáig tart, ezért az LG telefonja későn érkezik. Talán a legrosszabbkor.
Hirdetés

Január óta tudni lehet, hogy az LG nem fog új telefont bemutatni az MWC-n, mert nem szeretne a riválisok által diktált tempóhoz igazodni; a koreai gyártó helyette saját ütemben fogja kiadni az újdonságokat. A kukázott G7-et újratervezték (újratervezik) a mérnökök, így a telefon várhatóan csak a nyár folyamán, júniusban fog megjelenni. Az időzítés nem túl szerencsés, mert addigra minden androidos rivális piacon lesz, az új iPhone-okra pedig már csak pár hónapot kell várni.

Viszont az első információk már elkezdtek kiszivárogni a telefonról: 6,1 colos, 18:9-es képarányú LCD-je lesz, Snapdragon 845-ös rendszerchipet, 4 GB RAM-ot és 64 GB-os belső tárhelyet kap. Hátlapján két 13 MP-es kamera lesz, mindkettő f/1,6-os fényerővel rendelkezik majd, de átfogásuk eltérő lesz.

A kiszivárgott adatokban az az érdekes, hogy a G7-tel kapcsolatban is ezeket az információkat lehetett hallani, igaz az LG nem erősítette meg, hogy azok helytállóak lennének. Így mi leginkább arra tudunk gondolni, hogy a tervezett G7 mégsem Snapdragon 845-ös chipet kapott volna, az LG pedig azért döntött az újratervezés mellett, mert nem akarta megkockáztatni, hogy a piac csalódjon, mert ez a G7 esélyeit biztosan rontotta volna. Most úgy áll, hogy a telefon neve nem is G7 lesz. Mindenesetre az LG-nek most van még jó pár hónapja összeszednie magát!

Címkék
Hozzászólások